Länk till webbplatsens startsida (www.timra.se)
Länk till webbplatsens startsida (www.timra.se)

Meny

Kommentera sidan

Tipsa och dela

Lyssna på sidan Lyssna
Dela sidan på facebook

Utbildning

Det är livsmedelsföretagarens ansvar att producera säker mat. Alla som arbetar med livsmedel måste ha tillräckliga kunskaper i livsmedelsäkerhet och hygien.

Den som yrkesmässigt bedriver verksamhet där livsmedel hanteras är skyldig att utöva egenkontroll som är anpassad efter verksamhetens omfattning och art. Konsumenten ska kunna lita på att maten är säker och inte innehåller farliga bakterier, främmande ämnen eller föremål. Konsumenten ska också kunna lita på att till exempel märkningen är korrekt och att livsmedlet inte innehåller odeklarerade allergiframkallande ämnen.

Det finns företag som tillhandahåller utbildning i egenkontroll för livsmedelsföretagare, både via kurser du kan delta i personligen och internetbaserade kurser. Innan ni anlitar ett företag är det bra att ta reda på vad utbildningen innehåller så att den motsvarar era förväntningar och behov.

Kontakt

Sidan uppdaterad

 

Kontakta oss

Telefon: 060-16 31 00 (växel)

E-post: timra.kommun@timra.se


Timrå kommun

Köpmangatan 14

861 82 Timrå

Organisationsnummer: 212000-2395


Kommunhusets öppettider: 08.00-16.30 (lunchstängt 12.00-12.45)

Om webbplatsen

Det här är Timrå kommuns offentliga webbplats.


Om webbplatsen »

Navigera på webbplatsen »

GDPR »

Tillgänglighetsredogörelse »

Om cookies »

Kontakta oss

Telefon: 060-16 31 00 (växel)

E-post: timra.kommun@timra.se


Timrå kommun

Köpmangatan 14

861 82 Timrå

Organisationsnummer: 212000-2395


Kommunhusets öppettider: 08.00-16.30

Om webbplatsen

Det här är Timrå kommuns offentliga webbplats.


Om webbplatsen »

Navigera på webbplatsen »

GDPR »

Tillgänglighetsredogörelse »

Om cookies »