Aktuellt

Här kan du läsa nyheter om utbildning och förskola.

 • Föreläsning om matallergier och specialkost

  den 5 april 2018 Spaghetti och köttbullar.png Igår, torsdag 5 april, fick personal som arbetar med specialkost och matallergier i Timrå kommun lyssna på en föreläsning av Mikaela Odenmyr från Astma- och allergiförbundet.
 • Påskmysterium väcker skrivlust på Böle skola

  den 29 mars 2018 Påskmysterium 5.jpg Böle skola vill öka läs- och skrivlusten hos sina elever. Under en vecka har skolans elever fått uppleva ett påskmysterium – som under skärtorsdagen resulterade i berättelser under titeln ”jakten på det försvunna ägget”.
 • Timrå kommun och eSamverkan testar en handläggarrobot för Ansökan till Kulturskolan

  den 27 mars 2018 close up hands multitasking man using laptop connecting wifi En handläggarrobot är ett av målen när Timrå kommun och eSamverkan under våren 2018 tillsammans tar sikte på att digitalisera och automatisera ärendeflöden. Måndag 26 mars startade arbetet.
 • Ny rektor på Arenaskolan

  den 21 februari 2018 Annelie Granö Sörell.png Med tidigare erfarenhet som skolledare och med en ämneslärarutbildning i grunden tillträdde Annelie Granö Sörell sin tjänst som Arenaskolans nya rektor den 8 januari.
 • OS-vecka på Bergeforsens skola

  den 19 februari 2018 Bergeforsens skola_ OS_6.jpg Backhoppning, skidskytte, curling och ishockey – det var grenarna när Bergeforsens skola genomförde en vecka i Olympiska spelens tecken.
(65 Nyheter)
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 10 oktober 2017