Aktuellt

Här kan du läsa nyheter om utbildning och förskola.

 • Information om inställda bussturer och linjer

  den 23 november 2017 väg.jpg Kollektivtrafiken så som skolskjutsar och allmänna kollektivtrafiken drabbas av förseningar och inställda turer på grund av trafikläget torsdag 23/11. Se information om turer och linjer nedan.
 • Norrdans tar hjälp av Ljustorps skola

  den 16 november 2017 Föreställningen Castaways av Norrdans.png På lördag den 18 november har dansföreställningen Castaways premiär på Fyren i Härnösand – till sin hjälp har skaparna haft femton elever från Ljustorps skola.
 • Skolpolitiker på verksamhetsbesök

  den 15 november 2017 Politiker från barn- och utbildningsnämnden.png Från att ta beslut till att lyssna – Idag, onsdag 15 november, besökte politiker från barn- och utbildningsnämnden förskolor och skolor i kommunen för att ta del av deras verksamheter.
 • Timråelever deltar i robottävling

  den 6 november 2017 FLL Ljustorps skola 2017.png I åtta veckor har femton elever från Ljustorps skola förberett sig. På lördag, den 11 november, åker de till Östersund för att delta i robottävlingen FIRST LEGO League.
 • Timrås skolor – bäst i Västernorrland

  den 29 september 2017 Elever som studerar.png Timrå har högst behörighet till gymnasiet i Västernorrland och ligger högt över rikssnittet, det visar Skolverkets senaste statistik för elever i årskurs nio. För tredje året i rad har både gymnasiebehörigheten och det genomsnittliga meritvärdet ökat.
(54 Nyheter)
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 10 oktober 2017