Nyheter

Här kan du ta del av nyheter från Timrå kommun. Klicka på nyheten du är intresserad av, så visas den i sin helhet. Har du någon information relaterad till kommunen som skulle kunna vara ett underlag för en intressant nyhet? Skicka i så fall en kommentar till oss genom att klicka på "kommentera" längst ner på sidan.

 • Information om inställda bussturer och linjer

  den 23 november 2017 väg.jpg Kollektivtrafiken så som skolskjutsar och allmänna kollektivtrafiken drabbas av förseningar och inställda turer på grund av trafikläget. Se information om turer och linjer nedan.
 • Begränsad framkomlighet på Köpmangatan under E4:an

  den 23 november 2017 Under tiden 23–28 november ska NCC byta vägräcken på Köpmangatan, under E4:an.
 • SMHI varnar för klass 2

  den 22 november 2017 väg.jpg SMHI hr utfärdat en klass 2 varning för Västernorrland som kan ge kraftig drivbildning under torsdagen 23 november, 2017.
 • Rengbågsveckan på Timrå bibliotek

  den 20 november 2017 regnbvecka.jpg Måndag den 20 november drar Regnbågsveckan igång på Timrå Bibliotek och det blir en färgstark vecka med föreläsare, teater och utställning.
 • Norrdans tar hjälp av Ljustorps skola

  den 17 november 2017 Föreställningen Castaways av Norrdans.png På lördag den 18 november har dansföreställningen Castaways premiär på Fyren i Härnösand – till sin hjälp har skaparna haft femton elever från Ljustorps skola.
(241 Nyheter)
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 28 oktober 2016