Nyheter

Här kan du ta del av nyheter från Timrå kommun. Klicka på nyheten du är intresserad av, så visas den i sin helhet. Har du någon information relaterad till kommunen som skulle kunna vara ett underlag för en intressant nyhet? Skicka i så fall en kommentar till oss genom att klicka på "kommentera" längst ner på sidan.

 • Missa inte Festival Pangea!

  den 21 maj 2018 webbpuff_festival.jpg Hiphopartisten Gee Dixon kommer till Pangea Festival i Timrå den 25 maj. Sedan tidigare är P3-vinnaren Lamix klar för välgörenhetsfestivalen.
 • Förskolans dag firades i Timrå

  den 17 maj 2018 Tallnäs förskolas vernissage.png Idag, 17 maj, uppmärksammades Förskolans dag runt om på Timrås förskolor. På Tallnäs förskola valde man att uppmärksamma dagen med att visa upp barnens kreativitet och uttryckssätt.
 • Konstnadsfria sommarlovsaktiviteter

  den 16 maj 2018 11.jpg Även i år kommer Timrå kommun tillsammans med föreningslivet satsa på kostnadsfria sommarlovsaktiviteter. Nedan listar vi aktiviteterna som du kan välja bland. Vill du veta mer och/eller anmäla dig, kontakta respektive förening eller verksamhet.
 • Axplock kommunstyrelsen 8 maj

  den 14 maj 2018 Domar klubba 1.jpg
 • Astronauten Christer Fuglesang besökte Timrå

  den 8 maj 2018 Fuglensang.png Igår, onsdag 9 maj, fick Arenaskolan i Timrå besök av Sveriges enda astronaut Christer Fuglesang. Arenaskolan var en av fyra skolor i Västernorrland som Fuglesang besökte för att prata om livet i rymden.
(303 Nyheter)
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 28 oktober 2016